Wat en voor wie ?

Voor wat:

De lijst klachten waarvoor polyenergetica en de overige technieken effectief zijn is eindeloos dus enkele voorbeelden: niet lekker in je vel zitten; burn out; laag zelfbeeld; rouwverwerking; angsten en fobieën; assertiviteit of agressiviteit; hoe haal ik meer plezier uit mijn werk; seksuele klachten; stress; bewustwording van energie in het lichaam; bewustwording van blokkades of overtuigingen die je parten spelen of het beschermen of terughalen van (weggegeven) persoonlijke energie. Ook kan gekeken worden naar fysieke klachten die steeds maar weer terugkomen waar geen duidelijke medische oorzaak voor is.

Resultaten:

De lijst met resultaten is bijna net zo lang als de lijst met klachten dus ook wat voorbeelden: beter in je vel; meer positieve energie; vermindering of het verdwijnen van fysieke klachten; bewustere keuzes; minder stress; betere relaties; beter seksleven; meer eigenwaarde; assertieve houding; minder angst enzovoorts.

Voor wie:

De meeste mensen die in mijn praktijk komen staan midden in het leven. Ze hebben vaak het gevoel dat ze niet helemaal goed in hun vel zitten, niet verder komen, tegen een plafond aan lopen, steeds de foute keuzes maken of gewoon het leven niet vol kunnen nemen. Een andere grote groep zijn de mensen die met vage steeds terugkerende klachten zitten waarvan niet duidelijk is wat de oorzaak is. Een derde groep zijn de mensen die in het zogenoemde reguliere circuit niet verder komen, geen resultaat zien ondanks eindeloze praatsessies.
Er zijn ook mensen die even wat willen opruimen. Zoals een ander naar een badhuis gaat om eens helemaal schoon te worden, komen zij om de energie in hun lichaam weer in balans te krijgen of die steeds opduikende lastige gedachte aan te pakken.