Werkvormen

Ik maak gebruik van verschillende technieken die allemaal gemeen hebben dat ze in weinig sessies resultaat bereiken. Ze worden afhankelijk van de klacht en de persoon aanvullend, door elkaar en gelijktijdig gebruikt wat hun werkzaamheid aanmerkelijk vergroot. Er zijn drie grote gebieden te onderscheiden.

Polyenergetische therapie

Een kortdurende, uitgebreide en resultaatgerichte therapievorm waarin de meest werkzame elementen zitten van de klassieke psychotherapie, regressie- en hypno-therapie, NLP, energiewerk, chakratherapie, innerlijk kind, communicatie en lichaamstaal en het verwezenlijken van jouw eigen wensen (the Secret).
Lees meer>

Systemisch werk (familieopstellingen)

Soms levert een therapie niet het gewenste resultaat. Dit kan het geval zijn als het probleem niet bij de cliënt ligt (die daar wel alle nadelen van ondervindt) maar eigenlijk ergens anders in een systeem. Bijvoorbeeld in het gezin van herkomst of de werksituatie. In kortdurende op het systeem gerichte therapievormen doen we geen opstelling met representanten maar leer je toch waar de verstrikkingen en andere moeilijkheden zitten. Dit geeft veel inzicht en verlichting.
Lees meer>

E.M.D.R.

Kort durende werkvorm die vooral gericht is op het aanpakken van trauma’s. Ik pas deze vorm vooral toe bij enkelvoudige trauma’s zoals ongelukken en enkelvoudig misbruik.
Lees meer>

Ik zal indien gewenst steeds uitleggen waarom ik voor een bepaalde techniek kies en ik maak geen gebruik van technieken waarbij lichamelijk contact vereist is zoals Holistic Pulsing of massage.